fbpx

Tak fordi du har valgt at downloade vores gratis kostplan.

Følg disse 5 trin for at få din kostplan:
1️⃣ Følg vores Instagram profil: @Passion_performance
2️⃣ Se hele videoen ovenfor
3️⃣ En kode kommer frem i venstre hjørne
4️⃣ Klik på knappen “DOWNLOAD KOSTPLAN”
5️⃣ Indtast koden og få adgang til kostplanen
Brug 60 sekunder til at læse følgende:
I Passion Performance ved vi at et sundt balanceret forhold til kost er et fantastisk værktøj til at få en sundere livsstil, men kosten kan ikke stå alene. Derfor er det vigtigt at du også har styr på dit aktivitetsniveau og din træning🏃🏼‍♀️🏋🏻‍♀️
✅ MEEEEN DET ALLERVIGTIGSTE ER….
Med erfaringer fra mere end 1000 klienttransformationer og mere end 10 års samlet uddannelse indenfor kost, træning og mental velvære, så ved vi også hvad der er det allervigtigste. 
🧠 Det allervigtigste er et stærkt mindset, med konkrete redskaber til at håndtere:
✔️ Viljestyrke
✔️ Lav motivation
✔️ Tillid til egne evner 
✔️ Tålmodighed til at lykkes 
Det er kort fortalt de værktøjer vi i Passion Performance er i besiddelse af og på passioneret vis deler ud af hver evig eneste uge via personlige videoer og løbende dialog med vores online klienter, dag for dag, uge for uge 📉
☑️Følg os på sociale medier, så vi kan blive ved med at hjælpe dig med tips tricks og lifehacks, så du får den livsstil der giver dig mere livskvalitet. Tak for din tid 🙏🏻
Med venlig hilsen Nicolaj & Thomas

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige kostplan?

⬇️Her er en guide der kan hjælpe dig⬇️
Sådan bruger du beregneren nedenfor:
1. Indtast din alder
2. Skift “ft/in” til “cm” og indtast din højde
3. Vælg dit mål med kostplanen, fx: “weight Lose”
4. Spring over feltet med “Body fat %”
5. Indtast dit køn
6. Skift “lbs” til “kg” og indtast din vægt.
7. Indtast dit aktivitetsniveau, fx:  “Moderately Active” (Moderat aktiv) 
8. Tryk “Calculate”
9. Herefter vil din TDEE blive vist
Tryk nu “DOWNLOAD KOSTPLAN” og vælg den kostplan der er tættest på dit TDEE
(Beregnerens indstillinger går tilbage til “male” efter beregning) 
(Hvis det ikke lykkedes dig at hente planen via mobil, så brug en PC eller Mac i stedet)

Hvis du ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, skal du blot udfylde kontaktformularen nedenfor.

Lise Rasmussen
Lise Rasmussen
25. Juni, 2021.
Bekræftet
BEDSTE OPLEVELSE JEG HAR GIVET MIG SELV VAR ET FORLØB HOS PASSION PERFORMANCE MED THOMAS OG NIKOLAJ … Jeg startede hos passion Performance for at tabe mig, og havde brug for hjælp til kost, træning og generel motivation! DET FIK JEG MASSER AF fra Thomas og Nikolaj! Deres online forløb er så anbefalingsværdigt! Jeg er ikke bare glad for samarbejdet med dem men også for den personlighed de lægger i arbejdet med dem som de hjælper ! Det har/er den mest motiverende oplevelse jeg har haft og jeg ser både min vægt falde, mine muskler blive større og ikke mindst min selvtillid stige ! De er nogle fantastiske gutter! Alle pengene værd og du føler dig set, hørt og medinddraget! Fra en meget tilfreds klient !
Mira-Louise Askov Feldthusen
Mira-Louise Askov Feldthusen
15. Maj, 2021.
Bekræftet
Kvalitet fra øverste hylde Helt fantastisk forløb. Jeg havde kig på er forløb hos forskellige coaches. Men faldt over passion performence over en instagram-reklame, og synes med det samme at deres energi var fed. Derudover betød det meget for mig, at mine coaches vidste hvad de snakkede om samt havde, en eller anden form for relevant uddannelse i baggagen. Det må man sige at både Thomas og Nikolaj har! De er hamrende dygtige og har lært mig sindssygt meget indenfor især styrketræning, men også i kosten. Jeg studerer selv fødevarer og ernæring, men det har overrasket mig hvor meget jeg har lært indenfor sammensætning at kostplaner og at få teorien til praksis. Udover uddannelse var det vigtigt for mig at det var vanerne jeg var mest ude efter, IKKE et “quick-fix”. Jeg ønskede mest af alt en sundere livsstil. Thomas og Nikolaj praktiserer slet ikke “quick-fixes” og tak for det! Til sidst vil jeg lige knytte en kommentar om, at har jeg fået en forståelse for, hvor vigtigt det er at man tænker godt om sig selv (det overraskede mig især) det har Nikolaj fået ind i hoved på mig og det overraskede mig også hvor svært det egentlig kan være at tænke godt om sig selv. Thomas og Nikolaj! Tusind tak for alle mine nye vaner! Det havde været en hård kamp at komme dertil uden jer, men i har fået mig derhen hvor jeg føler mig tilpas i min krop, fået mine måltidsportioner reduceret, fået mig op på 10.000 skridt om dagen og gjort mig nysgerrig på styrketræning, altsammen med motiverende ord og en konkret plan! I får al min ros herfra!
Caroline Westgaard Madsen
Caroline Westgaard Madsen
4. Maj, 2021.
Bekræftet
Den varmeste anbefaling herfra! Jeg har netop afsluttet et forløb hos de to fantastiske gutter hos Passion Performance med kæmpe succes! Jeg har i mange år ønsket af tabe mig, men har haft rygrad som en regnorm og ikke haft viljestyrke til at gøre det selv. Så gik jeg nogle år og overvejede at få nogle professionelle til at hjælpe mig og valget faldt tilsidst på Passion Performance, nok mest ved et tilfælde. Men jeg har ikke et øjeblik fortrudt at jeg har været under deres vinger! Jeg har formået at få en krop, som jeg er glad for og jeg føler mig lækker, når jeg står foran spejlet, hvilket jeg ellers ikke har følt, siden jeg var i start 20’erne. De svarer meget hurtigt på henvendelser, tjekker gerne ind hos én, i løbet af ugen og de tilpasser kostplanen efter éns ønsker og træningsplanen efter éns eventuelle skavanker. Og så sender de altid opmuntrende og motiverende svar på den ugentlige formopdatering, også de uger, hvor man måske ikke selv synes, at resultatet har været fantastisk. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling!
Rikke Tau Skydsgaard
Rikke Tau Skydsgaard
24. April, 2021.
Bekræftet
Top professionelle Top motiverende Verdens bedste coaches De får 5 store og "fede" stjerner fra mig. Jeg har ikke andet end rosende ord. Thomas og Nikolaj kan noget særligt. De er så gode til at motivere og inspirerer. De står på sidelinjen og guider dig hele vejen igennem - du føler på intet tidspunkt at du står alene. Jeg har sjældent oplevet noget så gennemført.
Mike Hansen
Mike Hansen
31. Marts, 2021.
Bekræftet
Kanon forløb! Thomas og Nicolaj ved hvad de laver, og der er fuld opbakning! Kan klart anbefale dem! De 6 måneder er SÅ lærerige!
Simone Ohm Hansen
Simone Ohm Hansen
1. Marts, 2021.
Bekræftet
Jeg startede hos Passion Performance i start september sidste år. Da jeg havde brug for en ændring i mit liv, som vidste ville give mig blod på tanden og hjælpe mig til at blive et mere selvstændigt og glædes fyldt menneske, og det skal jeg love for jeg blev. Da jeg ringede ind til Passion Performance fik jeg Nicolaj i telefonen. Han var forstående, utrolig snaksaglig og virkelig rar i forhold til det var over telefon. Jeg stod ikke særlig godt økonomisk og det sagde jeg gerne ærligt til Nicolaj. Hvor Nicolaj med det samme gav mig op til flere muligheder jeg kunne være med på økonomisk, så jeg kunne starte på deres forløb. Sindsygt god stil! Især til os unge som også gerne vil have en chance uden at det hele skal lyde for useriøst. Så tak Nicolaj for at have taget mig seriøst og kunne mærke på mig at jeg gerne ville være en del af jeres team! Hele forløbet har været en kæmpe overvældening for mig. Jeg stod i en dårlig periode i mit liv. Som vi alle kan gøre og tænkte det kan briste eller bære det her. Jeg tænkte ikke på penge jeg tænkte på resultat! Jeg følte det var på tide at gøre noget godt for mig selv for en gang skyld. Lære at elske mig selv. Lærer at gå hen til spejlet og tænke “hold da kæft tøs, du kunne jo få en hver mand med den krop der” Og det fik jeg! Takket være Thomas og Nicolaj som mine coaches. De lærte mig struktur, udholdenhed, sunde vaner, kæmpe overskud, helt ny energi til hverdagen, selvværd, selvtillid! En masse af det, og alle de ting var ting jeg havde før, jeg havde bare ikke lært at bruge dem eller at udtrykke mig personligt med dem. Det kan jeg i den grad nu. De har givet mig så mange redskaber og måder jeg kan føle mig virkelig godt tilpas på, faktisk perfekt tilpas, hvis man overhovedet kan det 😀 En energi jeg i min vildeste drømme jeg aldrig skulle gå rundt med. Kunne være oppe fra 7.00 tage på arbejde, ses med en veninde efter, tage op og træne og komme hjem og føle mig let som en fjer, føle mig træt på en sindsygt god måde og glæde mig til dagen efter hvor jeg skulle lave det samme, bare på forskellige måder! Før kunne jeg stå op kl 10.00 tage på arbejde og tage hjem for at få mig en lur, lave aftensmad og gå i seng, bestemt IKKE let som en fjer og total udmattelse. Det ikke en måde at se ens hverdag på hvis livet er kort Hold op hvor jeg elsker jer og jeres fantastiske måde at gøre hverdagen nemmere og meningsfuld på! TAK PASSION PERFORMANCE!!
Michael Nielsen
Michael Nielsen
1. Februar, 2021.
Bekræftet
2 x 5 stjerner til de bedste coaches nogensinde Jeg er ved afslutningen af et forløb, som har strakt sig over 6 måneder med fokus på muskelopbygning og er blevet kæmpe kæmpe fan af Passion Performance. Jeg var en smule skeptisk fra start, da jeg har læst en del om onlineforløb, som ikke rigtig har givet folk de ønskede resultater, men hos Passion Performance er der nærmest garanti for, at du når de mål du sætter dig. Hele forløbet har ganske enkelt været fremragende og det er faktisk svært at sætte ord på alle de gode ting, som mine to coaches, Thomas og Nicolaj har givet mig. De supplerer hinanden utrolig godt med fokus på både det mentale og på det fysiske, hvilket har været alfa og omega i mit tilfælde. De har været der fra dag 1 og har ikke sluppet taget én eneste gang under hele forløbet. Lynhurtige tilbagemeldinger, personlige video feedback på formopdateringer og skræddersyede kost- og træningsplaner er bare nogle af de ting man har i vente hos dem. Jeg har især været fan af, at de har tilrettelagt, og løbende justeret, mit træningsprogram ud fra de maskiner som jeg har haft til rådighed og oven i købet har lavet program til ½ maraton, mavetræning og hjemmetræning efter mit forgodtbefindende. Det er så tydeligt, at de brænder for at gøre en forskel for deres klienter. Måden de skriver til en på og deres fremtoning i video tilbagemeldinger giver en kæmpe motivation for at gøre det godt - for hvem ønsker at skuffe de her to fantastiske coaches som giver så meget af dem selv og lægger så meget energi i tingene? Jeg var aldrig kommet så langt uden dem og den måde de gør tingene på. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos dem. Jeg er ovenud tilfreds med mit resultat og klar til snart, at stå på egne ben. De fortjener begge to 5 kæmpe store stjerner!
Vibeke Vigen
Vibeke Vigen
28. Januar, 2021.
Bekræftet
De bedste coaches At vælge Passion Performance, er uden tvivl det bedste jeg har gjort for mig selv. 🙏 Jeg startede i 2017 med at ændre min livsstil. Sundere mad, mere motion. Efter at have kørt solo længe, følte jeg, at udviklingen gik i stå. Efter mange overvejelser, kontaktede jeg Nicolaj, for at høre om deres forløb. 😊 Og her er jeg, midt i et forløb og jeg har ikke fortrudt. Jeg er SÅ glad og skulle have gjort dette for mig selv, for længst. Nicolaj og Thomas er så professionelle. De motiverer på en super positiv og god måde. En måde, som gør, at man bare får lyst til at give, alt hvad man har. De har rigtig mange værktøjer og derfor er det muligt, at tilrettelægge forløbet til den enkelte. Man kan mærke, at de brænder for deres arbejde og vil det bedste for dig. De er meget lydhøre og står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. 😍 At være i dette forløb, har givet mig så meget, både fysisk og mentalt. Jeg er blevet mere fit og er godt på vej, mod mit mål. Jeg har fået mere overskud, blevet gladere og mere positiv. Og så har jeg virkelig fået en øjenåbner i forhold til kost. 😁 En aha oplevelse. Jeg er normalt ikke god til at være i køkkenet og min skræk var kostplanen. Nu er jeg VILD med det og har virkelig fået tilført noget nyt i hverdagen. Virkelig fedt. 🙋‍♀️ Overvejer du online coaches, så tøv ikke - vælg Passion Performance. 💪
Charlotte Chaline Maysun Rasmu
Charlotte Chaline Maysun Rasmu
8. Januar, 2021.
Bekræftet
ÆNDRET MIN LIVSSTIL Nu er jeg ved vejs ende og min sidste opdatering hos passion-performance er overstået. Hele mit forløb har været en stor følelsesmæssig rutchebane og en stor forandring både på det fysisk og det mentale plan. Jeg har fået langt mere viden omkring krop og sind. Det var endelig ret heldigt at jeg fandt passion-performance og jeg er så taknemmelig for at jeg tog dette forløb hos dem.. 🙏 De kontakter en hurtigt og de er grundige med at fortælle hvordan deres forløb forgår.. Jeg frygtet at kosten ville blive en dyr fornøjelse, men jeg blev overrasket for hele min kostplan er lavet ud fra mit madbudget. Det var ikke kun mig som fik glæden af de skønne retter men det var også familien, så jeg slap for lave 2 forskellige retter.👌 jeg brugte max 10 til 30 min i køkkent 👍 Jeg fik lavet mit trænings program, sådan så jeg kan træne her hjemme og kan tag det med ud i naturen når vejret bliver til det.. 💪👌 Forløbet har virkelig boostet på mit selvværd og selvtidlig og jeg er blevet mere glad og fået større overskud.. 😊 Thomas og Nicolai står der 100 procent for en med masser af støtte og vejledning. Hvis man har spørgsmål eller ønsker ændring i kost og træning, så reagere de inde for kort tid, og BUM så har du nye retter og et nyt træningsprogram, det gjorde for mig at jeg ikke mistet min motivation. 😊 Der er mange onlines forløb at vælge imellem på de sociale medier og man kan blive i tvivl og usikker på hvad man skal vælge, men her får du hvad du betaler for og mere til.. Jeg står 💯 inde for passion-performance og vil til hver en pris anbefalede dem, det har været alle pengene værd 💵 Jeg har tabt mig 17,2 kg på 6 måneder, det var mere end hvad jeg havde turde håbe på 🙏 aldrig har jeg tabt mig så meget og hvis det ikke havde været for dem, så havde jeg ikke tabt mig så meget som nu. 🏋️‍♀️ Det eneste der bliver dyrt er ens tøjskab som skal skiftes ud 😃 For første gang i mange år kan jeg nu lide hvad jeg ser i spejlet..
Mona
Mona
29. December, 2020.
Bekræftet
Ændret livsstil og god motivation fra Passion Performance Jeg startede hos Passion Performance fordi jeg havde ca 5 kg jeg bare aldrig selv kunne smide og havde brug for hjælp. Jeg kan virkelig anbefale passion performance, både Thomas og Nikolaj er super flinke og gode til at motivere og heppe på en samtidig med at de hjælper en til at presse sig selv. Jeg har helt klart ændret min livstil og vaner og tænker helt anderledes på mad nu. Desuden er jeg endelig- måske første gang i hele mit liv- kommet ud af sukkertrangen og har ikke lyst til sukker mere på samme måde som førhen. Det er i sig selv en kæmpe forskel!! Jeg har tabt mere end ønsket og jeg er ikke færdig! jeg føler at Thomas og Nikolaj har hjulpet mig til at jeg nu er helt klar til at fortsætte denne livstil selv og forhåbentlig tabe mig lidt mere samt opbygge muskler. De svarer hurtigt på ens spørgsmål og ændre kostplan og træningsplan lige efter ens hverdag og ønsker. Det har været et super godt forløb og et jeg klart vil anbefale videre til dem jeg snakker med om det! 🙂
Scroll to Top