fbpx

Passion - Kvalitet - Resultater

Resultaterne taler for sig selv.

Vi har hjulpet mere end 1000 klienter. Vi kan også hjælpe dig.

Så smart er vores onlineforløb.

Nemt, simpelt, effektivt og personligt.

Få en sund livsstil med plads til pizza og pandekager.

Onlineforløb

Med et onlineforløb hos Passion Performance får du en kost- og træningsplan tilpasset lige præcis DIG, DIN hverdag og DINE mål.

Indledende telefonsamtale

Uforpligtende samtale hvor vi hører mere om dig.

Vi fortæller mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Vi ligger en realistisk plan, der får dig i mål.

Træningsprogram

Personligt træningsprogram lavet ud fra en helkropsanalyse af dig.

Tilpasset din hverdag og om du træner i fitness, hjemme eller udendørs.

Tager højde for dit niveau, tid til træning og evt. skader.

Kostplaner

Præcist tilpasset dit mål, vægt og hverdag.

6 lækre og simple retter at vælge imellem ved hvert måltid, der hurtigt kan laves.

Ganske almindelig mad og plads til pizza, burger og pandekager.

Tilpasset din økonomi, allergier, tid til madlavning og kostpræferencer.

Plads til sociale arrangementer udenfor kostplanen.

Tracking

Følg din udvikling nøje via letforståelige grafer i vores app.

Trackingfunktionen sammenligner dine formbilleder, kropsmål og vægtændringer.

Bliv motiveret ved at se din fremgang i detaljer.

Support 24/7

Du kan frit ringe og skrive døgnet rundt for at få svar på dine spørgsmål.

Vi er med dig på sidelinjen hele vejen for at motivere dig så du når dine mål.

Justering af planer

Justeres ugentligt så du hele tiden er på rette kurs.

Ubegrænset antal ændringer i kost- & træningsplan.

Minimum 1 ny kost- & træningsplan hver måned.

Motivation og læring

Unik adgang til vores videobibliotek med træningsøvelser og coaching.

Videofeedback på din udvikling med coaching, vejledning og delmål hver uge.

Mere end 100 læringsvideoer som gør dig klogere på kost, træning, sundhed og gode vaner.

Ebooks

Ebook med +100 unikke life hacks til at få din drømmekrop

Evidensbaseret viden serveret på en letforståelig måde

Guide til at lave din egen kostplan og træningsprogram efter forløbet

Alt samlet i én app

Tilgå alt materiale blot ved 3 tryk på din mobil eller din computer.

Træningsprogram, indkøbsliste og opskrifter lige ved hånden.

Chat med os når du har brug for hjælp.

Et valg der får dig tættere på dit mål, er et valg du aldrig fortryder.

Ét team, 2 eksperter - krop, kost & coaching

Thomas

Bachelor i medicin og læser til læge

EREPS International certificeret personlig træner

Forsket med speciale i styrketræning ved Bispebjerg Hospital

EREPS internationalt certificeret kostvejleder

EREPS internationalt certificeret fitnessinstruktør

Nicolaj

ICI kognitiv coach med speciale i mental træning

EREPS International certificeret personlig træner

Mange års erfaring indenfor ledelse og coaching

EREPS internationalt certificeret kostvejleder

EREPS internationalt certificeret fitnessinstruktør

Så personligt er et online forløb

Vi sælger resultater og samler på tilfredse klienter

Det siger vores klienter.

Den bedste investering - er en investering i dig selv.

10 oftest stillede spørgsmål

Vi har RESULTATGARANTI! Vi garanterer, at du når det mål, som du ønsker, hvis du følger vores forløb.
Over 94% af vores klienter når deres mål, eller får et resultat som er endnu bedre. Så med mindre at du brækker begge ben eller er på anden vis usædvanlig uheldig, vil du nå dit mål.
Mere end 90% af vores tidligere klienter bibeholder eller forbedrer deres resultat, efter at deres forløb er slut. Vi har allerede hjulpet mere end 1000 klienter – alt fra elitesportsfolk til kraftigt overvægtige, og dig som bare ønsker at komme i form eller få mere livskvalitet. Så vi garanterer dig, at du får noget ud af dit forløb.

Alle vores onlineforløb er personlige og derfor er prisen også individuel. Den afhænger bl.a. af hvad dit mål er, hvad du har brug for af hjælp og forløbets længde. Udfyld vores kontaktformular – så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale og sammensætter et forløb der får dig i mål, samt giver dig en god pris.

Nej tværtimod! Vi har priser, hvor stort set alle kan være med. Faktisk viser en undersøgelse hos vores klienter at de i gennemsnit sparer 500-1000kr på mad om måneden ved at følge vores lækre og simple kostplaner. Det gør den egentlige forløbspris meget billig, og mange af vores klienter kan sagtens få økonomien til at passe på SU. Prøv at tænk på hvor mange penge, du smider væk på fx fast food, cafebesøg, tøj og slanketips. Du kan få din drømmekrop og værktøjerne til at forbedre dit resultat for en brøkdel af den pris i et onlineforløb. Husk på at den bedste investering er en investering i dig selv.

NEJ – heldigvis! På din kostplan vil du kunne få mad som pizza, burger, lasagne, is og pandekager. Alt er selvfølgelig skræddersyet til dig, så du får den vildeste udvikling samtidig med, at du får noget lækker mad. Du kan nemt lave maden fra din kostplan til din familie og venner.

Det kan du tro. En gang om ugen har du faktisk en ”social dag”, hvor du ikke behøves at følge din kostplan og kan nyde lækker mad sammen med din familie og venner på fx en restaurant. Der er også plads til alkohol, og vi guider dig i hvordan du kan hygge dig til sociale arrangementer uden at de ødelægger din flotte udvikling.

Alle vores forløb er personlige og tilpasset til lige præcis dig. Vi snakker personligt med dig i den indledende samtale og kombineret med et detaljeret spørgeskema, skræddersyer vi både kostplan og træningsprogram ud fra en helkropsanalyse. Vi er med dig fra start til slut, og hos os er du ikke bare et nummer i rækken. Du er en del af teamet, og du har ubegrænset support 24/7.

Du har ubegrænset support 24/7 og kan altid kontakte os via chatten i din personlige app. Derudover får du personlige videobeskeder fra os ugentligt og feedback på din ugentlige formopdatering. Vi tilbyder også at ringe dig op til en motiverende snak under dit forløb, hvis du har behov for det.

Nej, vi tilpasser dit træningsprogram efter dig, dit mål og din hverdag. Så uanset om du er til fitness, hjemmetræning eller udendørs aktiviteter, laver vi et personligt træningsprogram. Vi tager derudover højde for hvor meget tid du har til træning, dit niveau og evt. skader, så du får et program, som giver resultater.

Vi tilpasser din personlige kostplan ud fra dine kostpræferencer. Så uanset om du er vegetar, veganer eller har en fødevareallergi, kan vi lave en lækker kostplan med retter, som du vil elske. Vi prøver så godt som muligt at få dine livretter på din kostplan. Derudover skræddersyer vi din kostplan efter dit madbudget, tid til madlavning og din daglidag.

Længden på dit forløb afhænger af hvad dit mål er, og hvor du står nu. I den gratis og uforpligtende indledende samtale, lærer vi dig at kende og sammensætter et realistisk forløb, som får dig i mål. Her bestemmer vi forløbets længde, som er forskellig fra person til person.

Scroll to Top

Stephanie

Jeg tog en masse kilo på under min graviditet, som jeg ikke kunne komme af med bagefter. Nu jeg blevet meget sundere – både mentalt og fysisk, da jeg har tabt mig 11kg.

Benedicte

Tak for jer! At have startet et forløb hos Passion Performance er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, føler mig friskere og sundere hver dag på grund af jeres hjælp, så tusind tak

Frederikke

Før mit forløb døjede jeg med en rygskade og havde dårlig selvtillid pga. min krop. Efter mit forløb er jeg blevet et nyt og meget bedre menneske med masser af overskud, et stort smil og en sundere krop.

Therese

Jeg kom til Passion Performance med et mål om en flottere, stærkere og sundere krop. Jeg har tabt mig hele 20 kilo og har nu langt større overskud i hverdagen og mere selvtillid.

Emilie

Inden mit forløb var jeg stå stor af det påvirkede mit helbred og jeg kunne ikke lege med mine børn. Jeg formåede at tabe hele 50kg med den fantastiske hjælp fra Vægttab 50kg Passion Performance. Mine børn har fået en sundere og meget gladere mor.

Casper

Min kæreste har PCO og jeg havde derfor brug for en kostplan, som tog hensyn til det. Jeg havde slet ikke troet at det var så lækkert at spise sundt og jeg gik aldrig sulten i seng.

Julie

Jeg havde prøvet utallige slankekure inden mit onlineforløb. Her fik jeg en holdbar livsstilændring og et sundt forhold til mad. Der var mange lækre opskrifter og plads til både is, pizza og burger under et vægttab. Jeg er kæmpe fan!

Linda

Jeg er selv uddannet fitnessinstruktør, og kom til Nicolaj og Thomas med en drøm om en slankere, stærkere og mere tonet krop. Jeg fik min drømmekrop og meget mere under mit forløb.

Sofie

Jeg troede ikke at det var muligt at være i et forløb med kostplan og træningsprogram samtidig med at der var plads til at se mine veninder, familie og være med til sociale arrangementer. Passion Performance viste mig vejen og jeg er så taknemmelig!

Camilla

Jeg er mor til 2, og det var vigtigt for mig at få en kostplan, som passede til hele familien. Kæmpe tak til Passion Performance for den vilde motivations gejst I giver en! Det får virkelig en til at kæmpe og give den gas. Nu er jeg glad for mit spejlbillede og har fået en sund samt stærk mor-krop.

Emma

Hold kæft hvor jeg ELSKER mit onlineforløb!! Det betyder så utroligt meget for mig alt det her, of har virkelig virkelig givet mig et nyt syn på livet! Virkelig mange gange tak for jer, og de mange søde personlige videoer!

Emma

Jeg ELSKER min nye livsstil, og kan slet ikke få nok af at være aktiv! Min vægt er faldet med fart og det er lige gået op for mig, at om små 3 kilo har jeg tabt mig 10 kg siden februar! Jeg er intet mindre end lykkelig og jeg danser af glæde. Jeg nu gå i alle tøjbutikker og købe lige det tøj jeg vil, fordi jeg kan passe alt igen! Det er en kæmpe lykke for mig.

Sarah

Jeg har fået en krop jeg elsker og min selvtillid er blevet så meget bedre. Derudover er jeg blevet helt glad for at træne og spise sundt. Passion Performance har hjulpet mig med en livsstilsændring, og der har også været plads til sociale arrangementer.

Mathilde

Det har været en helt utrolig rejse med Passion Performance, og jeg er virkelig tilfreds med mit resultat. Jeg føler jeg er tilfreds med hvad jeg har opnået og har fået et bedre forhold til min krop. Tak for det!

Marlene

Passion Performance har givet mig det vægttab, som jeg altid har drømt om. Jeg har fået meget mere selvtillid og overskud. Nu kan jeg købe det tøj, som jeg har lyst til.

Katrine

Jeg har haft et helt fantastisk forløb. Passion Performance lavede nogle lækre og simple kost- og træningsplaner, som gjorde det nemt for mig at følge. De støttede mig hele vejen og sørgede for at jeg nåede mit mål. Tak for jer!