Tusinde tak fordi du har kontaktet os.

Inden samtalen vil vi bede dig om at se videoen nedenfor om vores livsstilsforløb.

Vælg det forløb der passer dig.

Vælg det forløb der passer dig.

Spar 1650 kroner på dit forløb via Sygesikring Danmark.
Skab et effektivt, sundt og vedholdende vægttab med en ny livsstil.
Spar 1650 kroner på dit forløb via Sygesikring Danmark.

🥳SÅDAN! Vi har modtaget dine informationer🚀

💙Stor tillykke, du har nu taget det første, største, sværeste og vigtigste skridt mod at få den sunde balancerede livsstil som sikrer dig, at du når din målsætning og øger din livskvalitet. Derfor er det med enorm glæde, at vi har modtaget din booking til en snak om et personlig livsstilsforløb hos os i Passion Performance ⚡

📲 Automatisk bookingbekræftelse via SMS.
Du har modtaget en automatisk bekræftelse på SMS fra vores bookingsystem som har følgende mobilnummer: +1 678-589-4917.

📞Du vil blive ringet på som aftalt.
Du vil på tidspunktet for din booking blive ringet personligt op af Nicolaj fra følgende mobilnummer: 60516735. Det kan være en fordel at kodenummeret ind på din mobil.

🎯 Vi er allerede i gang.
For at sikre dig den bedste oplevelse, så går vi straks i gang med at gennemgå alle dine informationer, så vi kan forberede os på vores samtale.

➡️ Det handler samtalen om.
Det er helt op til dig hvad vi skal snakke om. Vi forventer blot at du har set videoen, som forklare hvordan forløbet foregår. Under samtalen vil vi blot lære dig bedre at kende, finde ud af om du er et match for os og omvendt. Vi har ingen tidsramme for samtalen, da vi ønsker at bruge præcis den tid du har brug for, så du føler dig sikker og tryg i den beslutning du måtte tage.


📣 VIGTIGT INFORMATION INDEN SAMTALEN:

1️⃣ “Vi finder den bedste løsning for dig”
Vi oplever stor efterspørgsel på vores livsstilsforløb, men vi optager kun et begrænset antal klienter ad gangen, for at sikre den absolut bedste oplevelse for hver enkel. Derfor kan vi desværre ikke garantere dig en plads i forløbet.


2️⃣ Sådan foregår vores forløb: “Se vores video om livsstilsforløbet”
Hvis du ikke allerede har set videoen om vores livsstilsforløb, så sørg for at få den set inden samtalen og læs gerne andre klienters oplevelse af forløbet.

Videoen: https://passionperformance.dk/start
Anmeldelser: https://dk.trustpilot.com/review/passionperformance.dk

 

3️⃣ Forberedelse inden samtalen:
✅ Sørg for at få gennemgået dit/jeres budget inden samtalen.
✅ Del dine tanker omkring forløbet med din partner/familie inden samtalen
✅ Forbered gerne nogle spørgsmål som du ønsker svar på.

Bliver du tilbudt en plads i forløbet, skal du være opmærksom på, at vi kun kan garantere dig pladsen her og nu, såfremt at du til slut i samtalen kan afgøre om du vil indgå i forløbet. Du er selvfølgelig altid meget velkommen, til at tænke over din beslutning lige så længe du har brug for, men vi kan ikke reservere pladsen til dig, da vi så vil afholde en anden klient fra at få pladsen.

 

🛒 Sådan får du en plads:
Når du har takket ja til en plads i forløbet, vil du til sidst i samtalen modtage en mail, med et oprettelseslink i. Oprettelseslinket kan udfyldes på 2 minutter og kræver kun at du registrer 3 kortoplysninger via det tilsendte tilmeldingslink.

 

❎Handelsbetingelser & Vilkår: “Vi skriver intet med småt, fordi du skal føle dig i gode trygge hænder🙏🏻
I Passion Performance går vi meget op i fuld gennemsigtighed og vi skriver intet med småt. Du skal føle dig tryg, i gode hænder og have den helt rigtige mavefornemmelse inden du starter. Derfor har vi for god ordens skyld nedenfor opsummeret de 3 vigtigste punkter fra vores handelsbetingelser.

✅ Alle vores forløb er løbende over en minimumsperiode på 6 måneder. Du har altid mulighed for at opsige dit forløb, således at det slutter efter din 6 måneders minimumsperiode.

✅ Det er dit eget ansvar at melde dig ud af forløbet, når du ønsker at stoppe. Forløbet kan opsiges fra første dag, til og med sidste dag i 5 måned. Herefter er opsigelsesvarslen løbende måned +1 måned.

✅ Dit forløb er personligt udarbejdet specifikt til dig, hvilket gør forløbet til en serviceydelse, og du har derfor ikke 14 dages fortrydelsesret.


⚙️SÅDAN FOREGÅR DET EFTER DIN INDMELDELSE:

📝Efter indmeldelse:
🔹Lige efter oprettelse af automatisk kortbetaling har du sikret dig din plads i vores forløb. Efterfølgende får du automatisk adgang til vores spørgeskema, som du på egen hånd udfylder online.

🔹Herefter vil du automatisk få adgang til vores App og system via et tilsendt link. I appen kan du skrive til os hvis der er det mindste. Indenfor et par dage vil du modtage dine planer, velkomstbrev, opstartsguide og en E-book. Alt materialet vil blive til gængeligt i appen og vil løbende igennem forløbet desuden blive sendt til din mail.


🏁 Din sikkerhed for at nå dine målsætning.
Mere end 94% af alle vores klienter får deres drømmeresultat, derfor kan vi med ro i maven som noget helt unikt give dig resultatgaranti. Det betyder, at du som klient når dit mål ved at følge vores forløbsplan.

  • Alt vores materiale er personligt udarbejdet og bygger på et unikt evidensbasseret grundlag, som er gennemtestet på mere end 1000 klienter igennem mere end 5 år.
  • Vores forløb er nøje tilrettelagt og kalkuleret ud fra en grundig helkropsanalyse og eksakte beregninger for hver enkelt klient, som løbende justeres så det passer præcis til det klienten har brug for.🎯 Danmarks absolut bedste livsstils virksomhed:
Her i Passion Performance har vi én altoverskyggende målsætning og det er at blive Danmarks absolut BEDSTE virksomhed indenfor livsstilsforløb. Derfor håber vi at du nu føler dig velinformeret og klar til at starte dit livsstilsforløb.


Med venlig hilsen
👨🏻‍⚕️Thomas W. Mayntzhusen: Can.Med. Læge
👩🏻‍🍳Maya Borchardt: Aut. Klinisk diætist
👨🏻‍🏫Nicolaj Bach: STB. Ma. Neuro Psy. Coach

💙Passion Performance – Personlig Livsstils Coaching af Professionelle⚡️

 

📧 Team@passionperformance.dk – 🌐 Https://passionperformance.dk – 📞 Telefon: +45 60516735 – Passion Performance ApS – CVR 40097023


Har du spørgsmål?

Nej tværtimod! Vi har priser, hvor stort set alle kan være med. Faktisk viser en undersøgelse hos vores klienter at de i gennemsnit sparer 500-1000kr på mad om måneden ved at følge vores lækre og simple kostplaner. Det gør den egentlige forløbspris meget billig, og mange af vores klienter kan sagtens få økonomien til at passe på SU. Prøv at tænk på hvor mange penge, du smider væk på fx fast food, cafebesøg, tøj og slanketips. Du kan få din drømmekrop og værktøjerne til at forbedre dit resultat for en brøkdel af den pris i et onlineforløb. Husk på at den bedste investering er en investering i dig selv.

Vi har RESULTATGARANTI! Vi garanterer, at du når det mål, som du ønsker, hvis du følger vores forløb.
Over 94% af vores klienter når deres mål, eller får et resultat som er endnu bedre. Så med mindre at du brækker begge ben eller er på anden vis usædvanlig uheldig, vil du nå dit mål.
Mere end 90% af vores tidligere klienter bibeholder eller forbedrer deres resultat, efter at deres forløb er slut. Vi har allerede hjulpet mere end 1000 klienter – alt fra elitesportsfolk til kraftigt overvægtige, og dig som bare ønsker at komme i form eller få mere livskvalitet. Så vi garanterer dig, at du får noget ud af dit forløb.

Alle vores onlineforløb er personlige og derfor er prisen også individuel. Den afhænger bl.a. af hvad dit mål er, hvad du har brug for af hjælp og forløbets længde. Udfyld vores kontaktformular – så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale og sammensætter et forløb der får dig i mål, samt giver dig en god pris.

NEJ – heldigvis! På din kostplan vil du kunne få mad som pizza, burger, lasagne, is og pandekager. Alt er selvfølgelig skræddersyet til dig, så du får den vildeste udvikling samtidig med, at du får noget lækker mad. Du kan nemt lave maden fra din kostplan til din familie og venner.

Det kan du tro. En gang om ugen har du faktisk en ”social dag”, hvor du ikke behøves at følge din kostplan og kan nyde lækker mad sammen med din familie og venner på fx en restaurant. Der er også plads til alkohol, og vi guider dig i hvordan du kan hygge dig til sociale arrangementer uden at de ødelægger din flotte udvikling.

Alle vores forløb er personlige og tilpasset til lige præcis dig. Vi snakker personligt med dig i den indledende samtale og kombineret med et detaljeret spørgeskema, skræddersyer vi både kostplan og træningsprogram ud fra en helkropsanalyse. Vi er med dig fra start til slut, og hos os er du ikke bare et nummer i rækken. Du er en del af teamet, og du har ubegrænset support 24/7.

Du har ubegrænset support 24/7 og kan altid kontakte os via chatten i din personlige app. Derudover får du personlige videobeskeder fra os ugentligt og feedback på din ugentlige formopdatering. Vi tilbyder også at ringe dig op til en motiverende snak under dit forløb, hvis du har behov for det.

Nej, vi tilpasser dit træningsprogram efter dig, dit mål og din hverdag. Så uanset om du er til fitness, hjemmetræning eller udendørs aktiviteter, laver vi et personligt træningsprogram. Vi tager derudover højde for hvor meget tid du har til træning, dit niveau og evt. skader, så du får et program, som giver resultater.

Vi tilpasser din personlige kostplan ud fra dine kostpræferencer. Så uanset om du er vegetar, veganer eller har en fødevareallergi, kan vi lave en lækker kostplan med retter, som du vil elske. Vi prøver så godt som muligt at få dine livretter på din kostplan. Derudover skræddersyer vi din kostplan efter dit madbudget, tid til madlavning og din daglidag.

Længden på dit forløb afhænger af hvad dit mål er, og hvor du står nu. I den gratis og uforpligtende indledende samtale, lærer vi dig at kende og sammensætter et realistisk forløb, som får dig i mål. Her bestemmer vi forløbets længde, som er forskellig fra person til person.

Vi har RESULTATGARANTI! Vi garanterer, at du når det mål, som du ønsker, hvis du følger vores forløb.
Over 94% af vores klienter når deres mål, eller får et resultat som er endnu bedre. Så med mindre at du brækker begge ben eller er på anden vis usædvanlig uheldig, vil du nå dit mål.
Mere end 90% af vores tidligere klienter bibeholder eller forbedrer deres resultat, efter at deres forløb er slut. Vi har allerede hjulpet mere end 1000 klienter – alt fra elitesportsfolk til kraftigt overvægtige, og dig som bare ønsker at komme i form eller få mere livskvalitet. Så vi garanterer dig, at du får noget ud af dit forløb.

Alle vores onlineforløb er personlige og derfor er prisen også individuel. Den afhænger bl.a. af hvad dit mål er, hvad du har brug for af hjælp og forløbets længde. Udfyld vores kontaktformular – så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale og sammensætter et forløb der får dig i mål, samt giver dig en god pris.

NEJ – heldigvis! På din kostplan vil du kunne få mad som pizza, burger, lasagne, is og pandekager. Alt er selvfølgelig skræddersyet til dig, så du får den vildeste udvikling samtidig med, at du får noget lækker mad. Du kan nemt lave maden fra din kostplan til din familie og venner.

Det kan du tro. En gang om ugen har du faktisk en ”social dag”, hvor du ikke behøves at følge din kostplan og kan nyde lækker mad sammen med din familie og venner på fx en restaurant. Der er også plads til alkohol, og vi guider dig i hvordan du kan hygge dig til sociale arrangementer uden at de ødelægger din flotte udvikling.

Alle vores forløb er personlige og tilpasset til lige præcis dig. Vi snakker personligt med dig i den indledende samtale og kombineret med et detaljeret spørgeskema, skræddersyer vi både kostplan og træningsprogram ud fra en helkropsanalyse. Vi er med dig fra start til slut, og hos os er du ikke bare et nummer i rækken. Du er en del af teamet, og du har ubegrænset support 24/7.

Du har ubegrænset support 24/7 og kan altid kontakte os via chatten i din personlige app. Derudover får du personlige videobeskeder fra os ugentligt og feedback på din ugentlige formopdatering. Vi tilbyder også at ringe dig op til en motiverende snak under dit forløb, hvis du har behov for det.

Nej, vi tilpasser dit træningsprogram efter dig, dit mål og din hverdag. Så uanset om du er til fitness, hjemmetræning eller udendørs aktiviteter, laver vi et personligt træningsprogram. Vi tager derudover højde for hvor meget tid du har til træning, dit niveau og evt. skader, så du får et program, som giver resultater.

Vi tilpasser din personlige kostplan ud fra dine kostpræferencer. Så uanset om du er vegetar, veganer eller har en fødevareallergi, kan vi lave en lækker kostplan med retter, som du vil elske. Vi prøver så godt som muligt at få dine livretter på din kostplan. Derudover skræddersyer vi din kostplan efter dit madbudget, tid til madlavning og din daglidag.

Længden på dit forløb afhænger af hvad dit mål er, og hvor du står nu. I den gratis og uforpligtende indledende samtale, lærer vi dig at kende og sammensætter et realistisk forløb, som får dig i mål. Her bestemmer vi forløbets længde, som er forskellig fra person til person.