Tusinde tak fordi du har kontaktet os.

Inden samtalen vil vi bede dig om at se videoen nedenfor om vores livsstilsforløb.

Vælg det forløb der passer dig.

Vigtig information.

🚀Stor tillykke, du har nu taget det første, største, sværeste og vigtigste skridt mod at få den sunde balancerede livsstil som sikrer dig, at du når din målsætning og øger din livskvalitet. Derfor er det med enorm glæde, at vi har modtaget din booking til en snak om et personlig livsstilsforløb hos os i Passion Performance ⚡

📲Du har modtaget en automatisk bekræftelse på SMS fra vores bookingsystem som har følgende mobilnummer: +1 678-589-4917.

📞Du vil på tidspunktet for din booking blive ringet personligt op af Nicolaj fra følgende mobilnummer: 60516735. Det kan være en fordel at kodenummeret ind på din mobil.

🎯 Vi er allerede i gang.

For at sikre dig den bedste oplevelse, så går vi straks i gang med at gennemgå alle dine informationer, så vi kan forberede os på vores samtale. På den måde kan vi skræddersy et personligt livsstilsforløb, som passer lige præcis til dig og dit mål.

 

➡️ Det handler samtalen om.

Det er helt op til dig hvad vi skal snakke om. Under samtalen vil vi blot lære dig bedre at kende, præsentere dig for forskellige muligheder og svare på alle de spørgsmål du måtte have. Vi har ingen tidsramme for samtalen, da vi ønsker at bruge præcis den tid du har brug for, så du føler dig sikker og tryg i den beslutning du måtte tage.

 


Inden samtalen.

1️⃣ “Vi finder den bedste løsning for dig”

Vi oplever stor efterspørgsel på vores livsstilsforløb, men vi optager kun et begrænset antal klienter ad gangen, for at sikre den absolut bedste oplevelse for hver enkel. Det betyder desværre også at vi ikke kan garantere dig en plads, men såfremt at du er et match for os og omvendt, vil vi gøre alt hvad vi kan for at finde den bedste løsning for dig.

2️⃣ Sådan foregår vores forløb: “Se vores video om livsstilsforløbet”

Hvis du ikke allerede har set videoen om vores livsstilsforløb, så sørg for at få den set inden samtalen. Videoen finder du øverst på denne side.

 

3️⃣ Forberedelse inden samtalen:

✅ Sørg for at få gennemgået dit budget, således vi sammen kan finde det forløb som passer ind din økonomi.

✅ Del dine tanker omkring forløbet med din partner/familie.

✅ Forbered gerne nogle spørgsmål som du ønsker svar på.

Hvis du bliver tilbudt en plads i vores livsstilsforløb, skal du være opmærksom på, at vi kun kan garantere dig pladsen her og nu såfremt, at du til slut i samtalen kan afgøre om du vil indgå i forløbet. Du er selvfølgelig altid meget velkommen, til at tænke over din beslutning lige så længe du har brug for, men vi kan ikke reservere pladsen til dig, da vi så vil afholde en anden klient fra at få pladsen.

 

🛒 Sådan får du en plads:

Når du har takket ja til en plads i forløbet, vil du til sidst i samtalen modtage en mail, med et oprettelseslink i. Oprettelseslinket kan udfyldes på 2 minutter og kræver kun at du registrer dine kort oplysninger i den tilsendte tilmeldingslink. Herefter vil du automatisk blive spurgt om at godkende aftalen med NEMID. Vi bruger et af verdens største og sikreste betalingssystemer (Stripe) for at sikre den højeste tryghed for os og vores klienter.

 

⚙️ Efter indmeldelse: 

Efter oprettelse af automatisk kortbetaling har du sikret dig din plads i vores forløb. Efterfølgende får du automatisk adgang til vores spørgeskema, som du på egen hånd udfylder online. Herefter vil du automatisk få adgang til vores App og system via et tilsendt link. I appen kan du skrive til os hvis der er det mindste. Indenfor et par dage vil du modtage dine planer, velkomstbrev, opstartsguide og en E-book. Alt materialet vil blive til gængeligt i appen og vil løbende igennem forløbet desuden blive sendt til din mail.

 

ℹ️ Handelsbetingelser & Vilkår: “Vi skriver intet med småt”

I Passion Performance går vi meget op i fuld gennemsigtighed og vi skriver intet med småt. Du skal føle dig tryg, i gode hænder og have den helt rigtige mavefornemmelse inden du starter. Derfor har vi for god orden skyld nedenfor opsummeret de 3 vigtigste punkter i vores aftale:

1. Alle vores forløb er løbende, men du kan altid opsige din aftale så den slutter efter din 6 måneders minimumsperiode.

2. Det er dit eget ansvar at melde dig ud af forløbet når du ønsker at stoppe (Opsigelsesvarslelen er løbende måned +1 måned)

3. Dit forløb er personlig udarbejdet til dig, hvilket gør forløbet til en serviceydelse og du har derfor ikke 14 dages fortrydelsesret.

Se mere her: https://lenus.io/passion-performance/legal-terms?locale=da-DK

 

🏁 Din sikkerhed for at nå dine målsætning.

Mere end 94% af alle vores klienter får deres drømmeresultat, derfor kan vi med ro i maven som noget helt unikt i Passion Performance give dig resultatgaranti. Resultatgarantien betyder at du som klient er garanteret det resultat vi aftaler på forhånd, når du følger vores planer. Det kan vi garantere fordi at alle planer er nøje tilrettelagt og kalkuleret ud fra en grundig helkropsanalyse og eksakte beregninger for hver enkelt klient, og løbende bliver justeret så det passer præcis til det dú har brug for. Alt vores materiale er personligt udarbejdet og bygger på et unikt evidensbasseret grundlag, som er gennemtestet på mere end 1000 klienter igennem 5 år.

 

🎯 Danmarks absolut bedste livsstils virksomhed:

Her i Passion Performance har vi én altoverskyggende målsætning og det er at blive Danmarks absolut BEDSTE virksomhed indenfor livsstilsforløb. Derfor håber vi at du nu føler dig velinformeret og klar til at starte dit personlige livsstilsforløb.

 

✨ Vi glæder os utrolig meget til lære dig bedre at kende. Tusinde tak for din interesse. Du ønskes en skøn dag! ☀️


Med venlig hilsen
👨🏻‍⚕️Thomas W. Mayntzhusen: STB. læge: Spe. Muskelhypertrofi

👩🏻‍🍳Maya Borchardt: Autoriseret Klinisk diætist: Spe. Sundt forhold til mad

👨🏻‍🏫Nicolaj Bach: STB. Ma. Neuro Psy. Coach: Spe. Vane & Livsstilsændringer

 


💙Passion Performance – Personlig Livsstils Coaching af Professionelle⚡️

 

📧 Team@passionperformance.dk

🌐 Https://passionperformance.dk

📞 Telefon: +45 60516735

Vælg det forløb der passer dig.

BASIS
 • 0 Månedlig live 1 til 1 Zoom Coaching
 • 1 Klip "Passion Power" holdtræning
 • Ugentlig personlig videofeedback
 • E-Book: "Den Komplette Guide"
 • Kostplaner/Kostcoaching
 • Træningsprogrammer
 • Løbende justeringer
 • Tracking Dashboard
 • Videobibliotek +100
 • 24/7 Chat support
 • Helkropsanalyse
 • Alt i én app

Dette forløb opfylder ikke kravende for tilskud fra Sygesikring Danmark på 1600 kroner.

PREMIUM
 • 1 Månedlig live 1 til 1 Zoom Coaching
 • 2 Klip "Passion Power" holdtræning
 • Ugentlig personlig videofeedback
 • E-Book: "Den Komplette Guide"
 • Kostplaner/Kostcoaching
 • Træningsprogrammer
 • Løbende justeringer
 • Tracking Dashboard
 • Videobibliotek +100
 • 24/7 Chat support
 • Helkropsanalyse
 • Alt i én app
EXCLUSIVE
 • 4 Månedlig live 1 til 1 Zoom Coaching
 • X Klip "Passion Power" holdtræning
 • Ugentlig personlig videofeedback
 • E-Book: "Den Komplette Guide"
 • Kostplaner/Kostcoaching
 • Træningsprogrammer
 • Løbende justeringer
 • Tracking Dashboard
 • Videobibliotek +100
 • 24/7 Chat support
 • Helkropsanalyse
 • Alt i én app


Har du spørgsmål?

Nej tværtimod! Vi har priser, hvor stort set alle kan være med. Faktisk viser en undersøgelse hos vores klienter at de i gennemsnit sparer 500-1000kr på mad om måneden ved at følge vores lækre og simple kostplaner. Det gør den egentlige forløbspris meget billig, og mange af vores klienter kan sagtens få økonomien til at passe på SU. Prøv at tænk på hvor mange penge, du smider væk på fx fast food, cafebesøg, tøj og slanketips. Du kan få din drømmekrop og værktøjerne til at forbedre dit resultat for en brøkdel af den pris i et onlineforløb. Husk på at den bedste investering er en investering i dig selv.

Vi har RESULTATGARANTI! Vi garanterer, at du når det mål, som du ønsker, hvis du følger vores forløb.
Over 94% af vores klienter når deres mål, eller får et resultat som er endnu bedre. Så med mindre at du brækker begge ben eller er på anden vis usædvanlig uheldig, vil du nå dit mål.
Mere end 90% af vores tidligere klienter bibeholder eller forbedrer deres resultat, efter at deres forløb er slut. Vi har allerede hjulpet mere end 1000 klienter – alt fra elitesportsfolk til kraftigt overvægtige, og dig som bare ønsker at komme i form eller få mere livskvalitet. Så vi garanterer dig, at du får noget ud af dit forløb.

Alle vores onlineforløb er personlige og derfor er prisen også individuel. Den afhænger bl.a. af hvad dit mål er, hvad du har brug for af hjælp og forløbets længde. Udfyld vores kontaktformular – så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale og sammensætter et forløb der får dig i mål, samt giver dig en god pris.

NEJ – heldigvis! På din kostplan vil du kunne få mad som pizza, burger, lasagne, is og pandekager. Alt er selvfølgelig skræddersyet til dig, så du får den vildeste udvikling samtidig med, at du får noget lækker mad. Du kan nemt lave maden fra din kostplan til din familie og venner.

Det kan du tro. En gang om ugen har du faktisk en ”social dag”, hvor du ikke behøves at følge din kostplan og kan nyde lækker mad sammen med din familie og venner på fx en restaurant. Der er også plads til alkohol, og vi guider dig i hvordan du kan hygge dig til sociale arrangementer uden at de ødelægger din flotte udvikling.

Alle vores forløb er personlige og tilpasset til lige præcis dig. Vi snakker personligt med dig i den indledende samtale og kombineret med et detaljeret spørgeskema, skræddersyer vi både kostplan og træningsprogram ud fra en helkropsanalyse. Vi er med dig fra start til slut, og hos os er du ikke bare et nummer i rækken. Du er en del af teamet, og du har ubegrænset support 24/7.

Du har ubegrænset support 24/7 og kan altid kontakte os via chatten i din personlige app. Derudover får du personlige videobeskeder fra os ugentligt og feedback på din ugentlige formopdatering. Vi tilbyder også at ringe dig op til en motiverende snak under dit forløb, hvis du har behov for det.

Nej, vi tilpasser dit træningsprogram efter dig, dit mål og din hverdag. Så uanset om du er til fitness, hjemmetræning eller udendørs aktiviteter, laver vi et personligt træningsprogram. Vi tager derudover højde for hvor meget tid du har til træning, dit niveau og evt. skader, så du får et program, som giver resultater.

Vi tilpasser din personlige kostplan ud fra dine kostpræferencer. Så uanset om du er vegetar, veganer eller har en fødevareallergi, kan vi lave en lækker kostplan med retter, som du vil elske. Vi prøver så godt som muligt at få dine livretter på din kostplan. Derudover skræddersyer vi din kostplan efter dit madbudget, tid til madlavning og din daglidag.

Længden på dit forløb afhænger af hvad dit mål er, og hvor du står nu. I den gratis og uforpligtende indledende samtale, lærer vi dig at kende og sammensætter et realistisk forløb, som får dig i mål. Her bestemmer vi forløbets længde, som er forskellig fra person til person.

Vi har RESULTATGARANTI! Vi garanterer, at du når det mål, som du ønsker, hvis du følger vores forløb.
Over 94% af vores klienter når deres mål, eller får et resultat som er endnu bedre. Så med mindre at du brækker begge ben eller er på anden vis usædvanlig uheldig, vil du nå dit mål.
Mere end 90% af vores tidligere klienter bibeholder eller forbedrer deres resultat, efter at deres forløb er slut. Vi har allerede hjulpet mere end 1000 klienter – alt fra elitesportsfolk til kraftigt overvægtige, og dig som bare ønsker at komme i form eller få mere livskvalitet. Så vi garanterer dig, at du får noget ud af dit forløb.

Alle vores onlineforløb er personlige og derfor er prisen også individuel. Den afhænger bl.a. af hvad dit mål er, hvad du har brug for af hjælp og forløbets længde. Udfyld vores kontaktformular – så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale og sammensætter et forløb der får dig i mål, samt giver dig en god pris.

NEJ – heldigvis! På din kostplan vil du kunne få mad som pizza, burger, lasagne, is og pandekager. Alt er selvfølgelig skræddersyet til dig, så du får den vildeste udvikling samtidig med, at du får noget lækker mad. Du kan nemt lave maden fra din kostplan til din familie og venner.

Det kan du tro. En gang om ugen har du faktisk en ”social dag”, hvor du ikke behøves at følge din kostplan og kan nyde lækker mad sammen med din familie og venner på fx en restaurant. Der er også plads til alkohol, og vi guider dig i hvordan du kan hygge dig til sociale arrangementer uden at de ødelægger din flotte udvikling.

Alle vores forløb er personlige og tilpasset til lige præcis dig. Vi snakker personligt med dig i den indledende samtale og kombineret med et detaljeret spørgeskema, skræddersyer vi både kostplan og træningsprogram ud fra en helkropsanalyse. Vi er med dig fra start til slut, og hos os er du ikke bare et nummer i rækken. Du er en del af teamet, og du har ubegrænset support 24/7.

Du har ubegrænset support 24/7 og kan altid kontakte os via chatten i din personlige app. Derudover får du personlige videobeskeder fra os ugentligt og feedback på din ugentlige formopdatering. Vi tilbyder også at ringe dig op til en motiverende snak under dit forløb, hvis du har behov for det.

Nej, vi tilpasser dit træningsprogram efter dig, dit mål og din hverdag. Så uanset om du er til fitness, hjemmetræning eller udendørs aktiviteter, laver vi et personligt træningsprogram. Vi tager derudover højde for hvor meget tid du har til træning, dit niveau og evt. skader, så du får et program, som giver resultater.

Vi tilpasser din personlige kostplan ud fra dine kostpræferencer. Så uanset om du er vegetar, veganer eller har en fødevareallergi, kan vi lave en lækker kostplan med retter, som du vil elske. Vi prøver så godt som muligt at få dine livretter på din kostplan. Derudover skræddersyer vi din kostplan efter dit madbudget, tid til madlavning og din daglidag.

Længden på dit forløb afhænger af hvad dit mål er, og hvor du står nu. I den gratis og uforpligtende indledende samtale, lærer vi dig at kende og sammensætter et realistisk forløb, som får dig i mål. Her bestemmer vi forløbets længde, som er forskellig fra person til person.