Resultat garanti
Som klient hos os skal alle vores klienter nå deres mål
Bliv selvkørende
Vores klienter skal være rustet til at bibeholde eller forbedre sit resultat efter deres forløb.
Evidensbaseret viden
Alle klienter bliver kun vejledt indenfor dokumenteret og evidensbaseret viden.
Passion Performance for alle
Vi har plads til alle og vi hjælper til med alle former for udvikling.
Holistisk tilgang
Vi arbejder ud fra en holistisk opfattelse af mennesket. Vi arbejder derfor altid med både det mentale såvel som det fysiske.
Livsstilsændringer
Vi laver ingen diæter, kure eller lignende. Vi laver kunne sunde livsstilsændringer baseret på nyeste forskning som er evidensbaseret.
Du behøves kun komme én gang
Vi giver alle vores klienter de værktøjer og resourser som skal til for at de kan stå på egne ben efter et forføb. Derfor ved vi at en klient har fået den bedste service når vi ikke ser dem igen.
Tidligere
Næste

Thomas Mayntzhusen
Ba. Med & Snart læge(24.06.22)

Jeg har gennem mit medicinstudie tilegnet mig et indgående og unikt kendskab til menneskekroppen, hvilket jeg i mit arbejde i Passion Performance, bruger på daglig basis. d. 24.06.22 er jeg officielt færdigudannet læge efter 7 lærerige år.

Jeg har tidligere forsket i styrketræning ved Bispebjerg hospital og senere på Hvidovre idrætsmedicinsk afdeling. Forskningsarbejdet har givet mig en essentiel viden indenfor området, hvilket gør, at jeg i dag ved præcis hvordan menneskekroppen påvirkes og kan ændres via kost, træning og aktivitet.

Derudover er jeg EREPS internationalt certificeret personlig træner, fitnessinstruktør og kostvejleder.

Ved at kunne kombinere kompleks teori med erfaring fra mere end vores 1000 tidligere klienter, har jeg i dag en evne til formidle svær teoretisk viden på en letforståelig og simpel anvendelig måde, så det let kan implementeres i en almindelig dagligdag for vores skønne klienter. Dette giver vores klienter de bedst mulige vilkår og betingelser for at nå deres mål og få en sund krop, som de elsker.

Min høje faglighed og store erfaring med kroppen, gør at jeg i dag er i stand til at hjælpe med mange forskellige typer af udvikling.

Jeg hjælper vores klienter med alt fra livsstilssygdomme til eftergraviditets komplikationer og ganske almindelige vægttab- eller muskelopbygningsforløb.

Min altoverskyggende motivation er at hjælpe andre med at opnå deres mål, så de får deres drømmekrop og redskaberne til at vedligeholde eller forbedre den i deres bestræbelse på at få det liv og den livskvalitet, som gør dem glade.

Jeg elsker at se succesfulde transformationer, hvor folk skubber deres grænser, og ændrer livsstil ved at få et sundt forhold til kost, træning og generel aktivitet.

Jeg har i dag verdens fedeste arbejde, hvor jeg hjælper mennesker med at nå deres mål og få højere livskvalitet.

Nicolaj Bach
STB. Ma. Neuro Psy. Coach

Jeg har igennem min karriere som leder i større organisationer stor erfaring med at udvikle mennesker og skabe de vilkår samt betingelser, der muliggør, at de bliver i stand til at udnytte deres fulde potentiale og nå deres individuelle mål.

Efter min uddannelse som kognitiv coach med speciale i mentaltræning, har jeg arbejdet som livsstils coach og hjulpet mange klienter 1 til 1 og via online-coaching til en bedre holistisk sund livsstil. Jeg har arbejdet med alt fra livskriser til sundhedsfremmende problematikker.

Med en kæmpe passion for personlig udvikling og en lang faglig baggrund, er det lykkedes mig at berige mennesker til et bedre liv, hvilket altid har været min passion i livet. Jeg elsker at arbejde med mennesker, og jeg elsker at kunne hjælpe andre med at rykke deres grænser og iagttage dem udvikle sig personligt, mentalt og fysisk.

Det giver mig en utrolig stor glæde, at kunne formidle værktøjer og ressourcer til at hjælpe mennesker med at opnå deres drømme.

Udover at være internationalt certificeret og autoriseret ICI kognitiv coach med speciale i mentaltræning er jeg dertil EREPS internationalt certificeret personlig træner, fitnessinstruktør og kostvejleder.

Ved siden af mit arbejde i Passion Performance, er jeg ved at færdiggøre min Master i Neuro Psykologisk Coaching, som uddanner mig til at forstå hjernes neurale processer, hvilket faciliterer at jeg er i stand til at videregive redskaber og ressourcer inden for ændringer af vaner og rutiner med henblik på at skabe en sund og balanceret livsstil.

Med mit speciale i mentaltræning, har jeg et indgående kendskab til at sikre kontinuerlig høj motivation på den korte såvel som den lange bane.

Jeg har i mange år interesseret mig for kost, træning og sport. Derfor er det med utrolig stor glæde og stolthed, at jeg via Passion Performance kan jeg få lov til at kombinere mine kompetencer og arbejde med min største passion – nemlig mennesker der ønsker forandring.

Maya Borchardt
Autoriseret klinisk diætist

Som klinisk diætist er jeg ekspert på ernæringsområdet. Jeg har gennem min tid på ernæring og sundhedsstudiets basisdel opbygget mig en bred faglig forståelse for ernæringsfysiologi, kost og sundhed i alle livets faser.

Foruden den grundlæggende uddannelse har jeg de sidste 1,5 år af mit studie specialiseret mig inden for området klinisk diætetik.

Denne specialisering har givet mig en omfattende viden omkring kosten i relation til sygdom og farmakologi, hvilket har gjort mig i stand til at vejlede inden for et bredt spektrum af kostrelaterede udfordringer.

I Passion performance hjælper jeg derfor vores klienter med alt fra vægttab og muskelopbygning til alverdens ernæringsrelaterede sygdomme.

Der florerer utrolig mange usande påstande om mad og sundhed rundt, og det kan være vanskeligt at skille myte fra fakta. Som fagperson inden for området, sætter jeg en ære i at arbejde ud fra en evidensbaseret tilgang, hvor pseudovidenskabelige kure og tilskud aldrig er en del af behandlingen.

Ernæringsvidenskab kan være utrolig komplekst, og derfor bestræber jeg mig på altid at sætte mig godt ind i den enkeltes situation for at kunne yde den bedste rådgivning.

Jeg arbejder med udgangspunkt i en helhedsbaseret tilgang til sundhed, hvor mine faglige kompetencer heldigvis komplimenteres rigtig godt af Thomas’ og Nicolajs fagområder. Derfor kan jeg med sikkerhed sige, at klienter hos os er fuldt ud mandsopdækkede i forhold til det kostmæssige, det træningsmæssige og det mentale hos Passion Performance.

Kontakt os her hvis du har spørgsmål.

Vores Formål
Passion Performance ønsker kontinuerligt at øge danskernes generelle livskvalitet via en naturlig, sund og balanceret livsstil. Vi ønsker at tilbyde alle danskere muligheden for at få de redskaber, værktøjer og ressourcer som kan sikre gunstige vilkår og betingelser for at skabe den livsstil som for den aktuelle giver høj livskvalitet.
Vores Vision
Passion Performances vision er at forblive og ikke mindst forbedre vores position som Danmarks bedste online-coaching virksomhed.
Vores Mission
Passion Performance mission er at hjælpe mennesker med at lave en personlig udvikling via facilitering af højtkvalificeret kompetence og formidling af essentielle redskaber, som for hver klient kan bruges til at øge selvtillid, selvværd, energiniveau og overskud. Vi vil i Passion Performance skabe mere velvære og ikke mindst mere livskvalitet for alle danskere.
Vores Målsætning
Vores uomtvistelige målsætning er at levere kompromisløse kvalitetsløsninger for hver eneste klient, som er bliver en del af Passion Performance.
Vores Værdier
Vores kerneværdier bestræber sig på at skabe personlig udvikling via sunde og naturlige livsstilsændringer, hvor diæter, kure mm. er elementer, som ikke må anvendes, da vores filosofi er at en sund krop og et sundt sind skabes via et balanceret forhold til kost, motion og positive dagligdagsrutiner kombineret med et socialt og vedholdende fundament.
Tidligere
Næste

Vores internationale certificeringer.