Om os

+1000 succesfulde klienttransformationer

Nicolaj

Hejsa, jeg hedder Nicolaj!

Jeg har en kæmpe passion for personlig udvikling. Jeg elsker at arbejde med mennesker, og jeg elsker at kunne hjælpe andre med at rykke deres grænser og se dem udvikle sig personligt, mentalt og fysisk.

Det giver mig en stor glæde at kunne give folk de værktøjer og de ressourcer, der skal til, for at de opnår deres drømme.

Med flere års erfaring indenfor ledelse og coaching har jeg hjulpet mange med at nå deres mål med stor succes.

Jeg er Internationalt certificeret kognitiv ICI coach med speciale i mentaltræning. Derudover er jeg EREPS internationalt certificeret personlig træner og kostvejleder.

Jeg har i mange år interesseret mig for kost, træning og sport. Gennem Passion Performance kan jeg få lov til at kombinere mine kompetencer og arbejde med min største passion – nemlig mennesker der ønsker forandring.

Thomas

Hejsa. Jeg hedder Thomas og jeg har verdens fedeste arbejde, hvor jeg hjælper mennesker med at nå deres mål og få højere livskvalitet.

Jeg er Bachelor i medicin og er snart færdiguddannet læge. Derudover har jeg forsket i styrketræning ved Bispebjerg hospital og er EREPS internationalt certificeret personlig træner samt kostvejleder

Det giver mig en dybdegående viden om kroppen, kost og træning, som jeg hver dag formidler på en letforståelig måde til vores klienter, så de får de bedst mulige resultater.

Min motivation er at hjælpe andre med at opnå deres mål, så de får deres drømmekrop og redskaberne til at vedligeholde eller forbedre den. Jeg ELSKER at se succesfulde transformationer, hvor folk skubber deres grænser, og ændrer livsstil samt får et sundt forhold til mad og træning.

Mærkesager

Vores internationale certificeringer