Close

“Vi har sammen startet Passion Performance, fordi vi ønsker at kunne hjælpe dig med at få den drømme krop og den livsstil, som giver dig højere livskavalitet”

 

NICOLAJ

Hejsa, jeg hedder Nicolaj!

Jeg har en kæmpe passion for personligudvikling. Jeg elsker at arbejde med mennesker og jeg elsker at kunne hjælpe andre med at rykke deres grænser og se dem udvikle sig personligt, mentalt og fysisk⠀

Det giver mig en stor glæde at kunne give folk de værktøjer og de ressourcer der skal til for at de opnår deres drømme.

Med flere års erfaring indenfor ledelse og coaching har jeg hjulpet mange med at nå deres mål med stor succes.

Jeg er Internationalt certificeret kognitiv ICI coach med speciale i mentaltræning⠀

Også er jeg EREPS internationalt certificeret personlig træner⠀

Derudover har jeg i mange år interesseret mig for kost, træning og sport. Gennem Passion Performance kan jeg få lov til at kombinere mine kompetencer og arbejde med min største passion, nemlig mennesker der ønsker forandring.

FÅ VORES HJÆLP
IDA

Hej Jeg hedder Ida,

Jeg elsker at leve et aktivt liv hvor man kommer ud og bevæge sig, især håndbold og styrketræning har i altid været en stor del af mit liv.

Jeg har siden jeg har været helt lille altid haft en drøm om at motivere og inspirer andre til at få et bedre og sunder liv, med masser af livskvalitet.

Derfor er det med kæmpe fornøjelse at jeg nu kan få lov at hjælpe jer med at nå jeres drømme.

For at kunne hjælpe jer endnu bedre skal jeg til at uddanne mig til personlig træner og hold instruktør i blandt andet hold boksning, hold dans og Yoga.

Jeg vil gøre alt for at motivere og inspirer dig til at nå dit mål og få mere livsglæde.
Det hele starter med et smil! 

FÅ VORES HJÆLP
THOMAS

Hejsa. Jeg hedder Thomas og træning er en stor del af mit liv og min identitet.

Jeg har en brændende passion for at lære hvordan kroppen fungerer ned til den mindste detalje, og hvordan man kan omsætte det bedst muligt til praksis.

Jeg er Bachelor i medicin og læser på kandidaten. Jeg har forsket i styrketræning ved Bispebjerg hospital også er jeg EREPS internationalt certificeret personlig træner.

Udover at være certificeret personlig træner og bachelor i medicin så studerer jeg til dagligt på kandidaten, hvilket giver mig en helt unik og dybdegående forståelse for kroppen, kost og træning.

Min motivation er at hjælpe andre med at opnå deres mål og få succes ved at formidle denne viden på en letforståelig måde. Jeg ELSKER at se succesfulde transformationer, hvor folk skubber deres grænser, og ændrer livsstil samt får et sundt forhold til mad og træning.

FÅ VORES HJÆLP