Close

Klienthistorier

Stephanie

Vægttab 11kg
Vægttab, Graviditet, Mor
Jeg tog en masse kilo på under min graviditet, som jeg ikke kunne komme af med bagefter. Nu jeg blevet meget sundere – både mentalt og fysisk, da jeg har tabt mig 11kg.

Benedicte

Vægttab 14kg
Travl hverdag, Vægttab, Strammere krop
Tak for jer! At have startet et forløb hos Passion Performance er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, føler mig friskere og sundere hver dag på grund af jeres hjælp, så tusind tak

Frederikke

Vægttab 13kg
Vægttab, Travl hverdag, Rygskade
Før mit forløb døjede jeg med en rygskade og havde dårlig selvtillid pga. min krop. Efter mit forløb er jeg blevet et nyt og meget bedre menneske med masser af overskud, et stort smil og en sundere krop.

Therese

Vægttab 20kg
Mor, Vægttab, Graviditet
Jeg kom til Passion Performance med et mål om en flottere, stærkere og sundere krop. Jeg har tabt mig hele 20 kilo og har nu langt større overskud i hverdagen og mere selvtillid.

Emilie

Vægttab 50kg
Vægttab, Familieliv, Mor
Inden mit forløb var jeg stå stor af det påvirkede mit helbred og jeg kunne ikke lege med mine børn. Jeg formåede at tabe hele 50kg med den fantastiske hjælp fra Vægttab 50kg Passion Performance. Mine børn har fået en sundere og meget gladere mor.

Casper

Vægttab 10kg
Specialkost, Vægttab, Travl hverdag
Min kæreste har PCO og jeg havde derfor brug for en kostplan, som tog hensyn til det. Jeg havde slet ikke troet at det var så lækkert at spise sundt og jeg gik aldrig sulten i seng.

Julie

Vægttab 11kg
”Sød tand”, Vægttab
Jeg havde prøvet utallige slankekure inden mit onlineforløb. Her fik jeg en holdbar livsstilændring og et sundt forhold til mad. Der var mange lækre opskrifter og plads til både is, pizza og burger under et vægttab. Jeg er kæmpe fan!

Linda

Vægttab 10kg
Travl hverdag, Vægttab, Hofteskader
Jeg er selv uddannet fitnessinstruktør, og kom til Nicolaj og Thomas med en drøm om en slankere, stærkere og mere tonet krop. Jeg fik min drømmekrop og meget mere under mit forløb.

Sofie

Vægttab 10kg
Travl hverdag, Vægttab, Strammere krop
Jeg troede ikke at det var muligt at være i et forløb med kostplan og træningsprogram samtidig med at der var plads til at se mine veninder, familie og være med til sociale arrangementer. Passion Performance viste mig vejen og jeg er så taknemmelig!