fbpx

TDEE – Beregn hvor mange kalorier du skal indtage pr. dag.

1️⃣ Indtast din alder
2️⃣ Skift “ft/in” til “cm” og indtast din højde
3️⃣ Vælg dit mål med kostplanen, fx: “weight Lose”
4️⃣ Spring over feltet med “Body fat %”
5️⃣ Indtast dit køn
6️⃣ Skift “lbs” til “kg” og indtast din vægt.
7️⃣ Indtast dit aktivitetsniveau, fx:  “Moderately Active” (Moderat aktiv) 
8️⃣ Tryk “Calculate”
9️⃣ Herefter vil din TDEE blive vist
❎ (Beregnerens indstillinger går tilbage til “male” efter beregning) 

BMI beregner.

BMI står for Body Mass Index. BMI har været anvendt i mange år for at finde ud af om en person er overvægtig, undervægtig eller normalvægtig. BMI udregnes ved at finde et forhold mellem højde, vægt og din alder. 

BMI skal aldrig definere om du er rigtig eller forkert og du bør kun bruge BMI tallet, hvis det er over 25 eller under 18. Det skyldes at muskelmasse, og knogletæthed blandt andet kan give udsving som ikke er retvisende for din kropssundhed. Hvis dit BMI er over 25 eller under 18, vil vi anbefale dig at kontakte os eller din egen læge, så du kan få en faglig vurdering på om årsagen til dit BMI er udenfor normalintervallet.

 

 
0️⃣ Vælg om du “Adult”(voksen) eller “Child & Teen”(Barn eller Teenager)
1️⃣ Indtast dit køn
2️⃣ Skift “ft/in” til “cm” og indtast din højde
3️⃣ Skift “lbs” til “kg” og indtast din vægt.
4️⃣ Tryk “calculate” 
5️⃣ Du har nu dit BMI

⛔️ >18: Under-vægtig

✅18-25: Normal-vægtig

❎25-30:
Over-vægtig

⛔️<30: 
Svært over-vægtig

BMI skal aldrig definere om du er rigtig eller forkert og du bør kun bruge BMI tallet, hvis det er over 25 eller under 18. Det skyldes at muskelmasse, og knogletæthed blandt andet kan give udsving som ikke er retvisende for din kropssundhed. Hvis dit BMI er over 25 eller under 18, vil vi anbefale dig at kontakte os eller din egen læge, så du kan få en faglig vurdering af hvad årsagen er til at dit BMI er udenfor normalintervallet.

Hvis du ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, skal du blot udfylde kontaktformularen nedenfor.

Celina Høyrup
30. November, 2020.
Bekræftet
De bedste penge jeg nogensinde har brugt! Super kompetente og professionelle coaches. De ved virkelig hvad de snakker om og har så meget baggrundsviden indenfor træning, kost og coaching. Thomas og Nikolaj er altid tilgængelige og hjælper med hvad man end har brug for. De er med på sidelinjen og hepper på en hele vejen igennem også selvom vægten går den forkerte vej. Var aldrig kommet i mål uden deres støtte og guidning. Lækker kostplan som nemt kunne justeres efter behov og et træningsprogram der sparker ***! Hvis du vil have coaches der virkelig interessere sig for dig og vil gøre alt for at du kan nå dit mål, så skal du vælge Thomas og Nikolaj Klart en KÆMPE anbefaling herfra!
Marie Rebien Mortensen
6. November, 2020.
Bekræftet
Bedste online coaching man kunne ønske sig. De tilpasser træning og mad, så det passer lige til dig,og er altid et enkelt opkald væk. De er to super drenge, der virkelig ønsker det bedste for deres klienter. ❤️
Karoline
30. Oktober, 2020.
Bekræftet
Jeg har lige afsluttet min rejse hos Passion Performance og jeg er ovenud lykkelig! Da jeg startede, var jeg en indelukket trist pige, med lidt for meget på sidebenene. Nu er jeg en pige, der blomstrer, smiler og som ikke har haft det så godt i sin krop i flere år, som jeg har nu? Det har været en helt igennem fantastisk rejse at være på, med de skønneste coaches på sidelinjen. Jeg er gået ned i tøjstørrelser og kan nu passe bukser, jeg ikke har kunnet passe i 4 år. Det er den mest fantastiske følelse! Forløbet er bygget op, med et stort udvalg af de lækreste retter og en træning der sikrer sved på panden og ømme muskler, og i den grad en fed følelse! Drengene står klar til at hjælpe døgnet rundt og svarer altid indenfor kort tid, hvilket er fantastisk, på de dage man har brug for en peptalk. Hver evig eneste dag i mit forløb, har de troet på mig. De har trukket mig op på selv du mørkeste dage og vigtigst af alt, har de givet mig troen på mig selv? De er positive, energiske, skønne og nogle virkelige fantastiske drenge! Igennem mit forløb, har jeg lært mange vigtige ting. Blandt andet, at det ikke handler om, hvor lang tid det tager, det handler om at komme i mål? Så skal du på dit livs rejse, så vil jeg helt klar anbefale Passion Performance!
Clara Smidt
27. September, 2020.
Bekræftet
Fantastisk oplevelse med 2 trænere der kun vil dig det bedste og virkelig er der for dig når du får brug for det!?? Deres planer og metoder er rigtig gode og super effektive og jeg kan kun anbefale dem som team!?
Morten
25. September, 2020.
Bekræftet
Jeg har netop nu afsluttet min online-forløb på 12 måneder hos Passion Performance! Og hvor skal jeg starte? ? Jeg havde længe søgt efter det helt rigtige match for mig i forbindelse med et vægttab, men må bare sige, at de har to drenge har bare taget mig med storm! Deres kompetence i sammenspil med deres 100% fokus på lige netop mig, uge til uge - måned efter måned med formtjek og motivationvideoer, har gjort netop min rejse mulig og til slut endt op med mit drømmeresultat. Måden de holdt mig til ilden i form af min træning og samtidig formåede og at motiverer mig gjorde, at jeg på intet tidspunkt følte mig alene omkring forløbet, men hele vejen til mål hjalp de mig og støttede mig igennem forløbet! Jeg var en smule skepsis fra start omkring online-forløbet, da jeg tidligere i min process havde prøvet og være hos en af de her såkaldte "reality-personer" (ingen navne nævnt) men som egentlig bare stod som reklame-søjle, hvor jeg modtog opkald og beskeder fra nogle helt andre mennesker. Men hos Passion Performance har jeg i alle ugerne modtaget personlige beskeder/videoer fra Nicolaj eller Thomas og blev taget i hånden igennem hele forløbet, hvilket virkelig har været rart og fik mig til at føle mig som en del af familien! ? ??
Louise Jentzsch Beck
31. August, 2020.
Bekræftet
Jeg har været igennem et onlineforløb på 6 måneder hos passion performance og det har uden tvivl været den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Jeg kan kun varmt anbefalde dem som online coach! De er super professionelle og skide gode til at motivere en!??
Linda Bronée
30. August, 2020.
Bekræftet
Det er uden tvivl det bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv! Jeg har været i forløb hos Passion Performance i 10 måneder - tabt 10 kg og har dermed gennemgået en stor forandring fysisk men også psykisk. Har fået en sundere og stærkere krop! Samt et bedre selvvær ? De er empatiske, søde, hurtige, grundige, dygtige og en sand fornøjelse at arbejde sammen med ??? Giver dem min varmeste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Katrine Bertelsen
23. August, 2020.
Bekræftet
Har haft et 6 måneders forløb hos Passion Performance og tabt mig 15 kilo og fået en mere markeret og stærkere krop! Kosten og træningen var sjov og overskuelig heraf en kæmpe succes! Kan klart anbefale dem til andre!
Martin Nissen
21. August, 2020.
Bekræftet
Mit forløb ved Passion Performance er nu slut. Men det har vært en fantastisk rejse. Har virkelig udviklet min viden ind for sund kost og træning. Passion Performance har virkelig hjulpet mig i gennem tingene, selv når det stod svært så var de klar til og hjælpe en op igen, og havde du noget du ville spørger om så gik der heller ikke længe føre så havde du fået svar. Jeg Kan klart anbefale dem til andre. Og jeg vil helt sikket komme tilbage igen.
Emil
15. August, 2020.
Bekræftet
⭐️ Passion Performance⭐️!! Er en stensikker vinder, de er simpelthen så dygtige og empatiske. Super personligt forløb og altid hurtige til at svare. De har gjort så meget for mig og virkelig fået mig til at udvikle mig, ikke bare fysisk, men i den grad også psykisk. De brænder for deres klienter, og det kan man virkelig godt mærke ? Jeg ville til hver en tid vælge dem igen??? kan helt klart anbefales!
Scroll to Top