Livsstilsforløbet.

-For dig der ønsker en tryg og god graviditet.

Vi tager dig i hånden fra start til slut.

I samarbejde med en af landets førende fertilitetsklinikker har vi udarbejdet et unikt og personligt livsstilsforløb for par som ønsker de absolut bedste forudsætninger for at blive gravide, få en god og tryg graviditet og ikke mindst fødsel.

En sund livsstil giver jer en bedre graviditet.

Vi har allerede hjulpet mange par med at opnå deres største ønske.

Ét team, 2 eksperter.

Ét team
2 eksperter.

Thomas

Bachelor i medicin

Snart færdiguddannet læge

Forsket med speciale i styrketræning

EREPS internationalt certificeret kostvejleder

EREPS International certificeret personlig træner

EREPS internationalt certificeret fitnessinstruktør

Nicolaj

ICI kognitiv coach med speciale i mental træning

Snart færdiguddannet Master i Neuro Coaching

Mange års erfaring med ledelse og coaching

EREPS internationalt certificeret kostvejleder

EREPS International certificeret personlig træner

EREPS internationalt certificeret fitnessinstruktør

Få en sund livsstil med plads til pizza, slik og chokolade.

Et personligt Livsstilsforløb.

Et onlineforløb er tilpasset til dig, din hverdag og dine mål.

Indledende telefonsamtale

Uforpligtende samtale hvor vi hører mere om dig.

Vi fortæller mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Vi ligger en realistisk plan, der får dig i mål.

Træningsprogram

Personligt træningsprogram lavet ud fra en helkropsanalyse af dig.

Tilpasset din hverdag og om du træner i fitness, hjemme eller udendørs.

Tager højde for dit niveau, tid til træning og evt. skader.

Kostplaner

Præcist tilpasset dit mål, vægt og hverdag.

6 lækre og simple retter at vælge imellem ved hvert måltid, der hurtigt kan laves.

Ganske almindelig mad og plads til pizza, burger og pandekager.

Tilpasset din økonomi, allergier, tid til madlavning og kostpræferencer.

Plads til sociale arrangementer udenfor din kostplan hver eneste uge.

Tracking

Følg din udvikling nøje via letforståelige grafer i vores app.

Trackingfunktionen sammenligner dine formbilleder, kropsmål og vægtændringer.

Bliv motiveret ved at se din fremgang i detaljer.

Support 24/7

Du kan frit ringe og skrive døgnet rundt for at få svar på dine spørgsmål.

Vi er med dig på sidelinjen hele vejen for at motivere dig så du når dine mål.

Personlig video med feedback fra os hver uge.

Justering af planer

Justeres ugentligt så du hele tiden er på rette kurs.

Ubegrænset antal ændringer i kost- & træningsplan.

Minimum 1 ny kost- & træningsplan hver måned.

Motivation og læring

Videofeedback på din udvikling med coaching, vejledning og delmål hver eneste uge.

Unik adgang til vores videobibliotek med træningsøvelser og coaching.

Mere end 100 læringsvideoer som gør dig klogere på kost, træning, sundhed og gode vaner.

Ebooks

Ebook med +100 unikke life hacks til at få din drømmekrop.

Evidensbaseret viden serveret på en letforståelig måde.

Guide til at lave din egen kostplan og træningsprogram efter forløbet.

Alt samlet i én app

Tilgå alt materiale blot ved 3 tryk på din mobil eller din computer.

Træningsprogram, indkøbsliste og opskrifter lige ved hånden.

Chat med os når du har brug for hjælp.

Nemt, simpelt, effektivt & helt personligt.

En sund balanceret livsstil er vejen til en tryg og sikker graviditet.

Personlig videofeedback hver eneste uge.

Resultater.

Derfor er du sikret dit resultat.

Unikt evidensbasseret koncept​

Se mere
Vores forløb er konstrueret på baggrund af nyeste evidensbaseret forskning og omfattende analyser på mere end 1000 klienter, hvilket betyder at vores forløb er kvalitetssikret ned til mindste detalje. Derfor kan vi tilbyde Danmarks absolut højeste kvalitet indenfor online coaching og personlig udvikling.

100% Personligt​

Se mere
Alle planer er skræddersyet og helt personligt udarbejdet af Thomas og Nicolaj. Vi tager højde for selv den mindste detalje og justere løbende til, for at sikre kontinuerlig fremgang. Hver uge modtager du som klient en personlig video med motiverende feedback. Du kan altid skrive eller ringe når du har brug for hjælp.

24/7 Support​

Se mere
Som klient kan du skrive til os 24/7 i chatten og du får altid svar af enten Nicolaj eller Thomas indenfor 24 timer. For at sikre at alle vores klienter kan følge deres planer holder vi i løbet af ugen en tæt dialog. Det sikre at vores klienter altid har de værktøjer, som er nødvendige for at klare hverdagens udfordringer.

Resultat garanti​

Se mere
Vi har resultatgaranti, hvilket betyder at du som klient er garanteret det resultat vi aftaler på forhånd, når du følger vores planer. Det kan vi garantere fordi at alle planer er nøje tilrettelagt, skræddersyet og kalkuleret ud fra en grundig helkropsanalyse og eksakte beregninger for hver eneste af vores klienter.

Oftest stillede spørgsmål.

Vi har priser, hvor alle kan være med. Vores onlineforløb er personlige og derfor er prisen også individuel. Den afhænger bl.a. af dit udgangspunkt, dit mål, forløbstype, hvad du har brug for af hjælp og forløbets længde.


En undersøgelse viser at vores klienter i gennemsnit sparer 500-1000 kr. på madbudgettet om måneden ved at følge vores lækre og simple kostplaner. Det gør den egentlige forløbspris meget billig, og mange af vores klienter kan sagtens få økonomien til at passe på SU.


Tænk over hvor mange penge, du egentligt bruger på fx Take-away, cafe-/restaurantbesøg, fast food, impulskøb i supermarkedet/kiosken og nyt tøj.


Istedetfor kan investere i et online forløb hos os, få din drømmekrop, værktøjerne til at stå på egne ben og ikke mindst få mere livskvalitet, for en brøkdel af den pris.

Husk dig selv på at den bedste investering du kan lave, er en investering i dig selv.

Udfyld vores kontaktformular – så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale hvor vi sammensætter et forløb der får dig i mål og giver dig en god og fair pris.

Thomas og Nicolaj udarbejder hvert eneste forløb for hver enkelt klient og varetager alt kommunikation og alle justeringer efterfølgende. Hvert forløb er helt personligt og præcist tilpasset den enkelte klient. Vi snakker personligt med dig i den indledende samtale og kombineret med et detaljeret spørgeskema, skræddersyer vi både kostplan og træningsprogram ud fra en helkropsanalyse. Vi er med dig fra start til slut, og hos os er du ikke bare et nummer i rækken, du er en del af familien Passion Performance. 

Passion Performance består kun af Nicolaj og Thomas. Alle planer, materiale og kommunikation med vores klienter varetages kun af Nicolaj og Thomas.

Vi har ingen assistenter ansat, hvorfor vi derfor også kun har et begrænset antal pladser til vores onlineforløb.

Det kan du tro. En gang om ugen har du faktisk en ”social dag”, hvor du ikke behøves at følge din kostplan og kan nyde lækker mad sammen med din familie og venner på fx en restaurant. Der er også plads til alkohol, og vi guider dig i hvordan du kan hygge dig til sociale arrangementer uden at de ødelægger din flotte udvikling.

Vi har RESULTATGARANTI! Vi garanterer, at du når det mål, som du ønsker, hvis du følger vores forløb.
Over 94% af vores klienter når deres mål, eller får et resultat som er endnu bedre. Så med mindre at du brækker begge ben eller er på anden vis usædvanlig uheldig, vil du nå dit mål.
Mere end 90% af vores tidligere klienter bibeholder eller forbedrer deres resultat, efter at deres forløb er slut. Vi har allerede hjulpet mere end 1000 klienter – alt fra elitesportsfolk til kraftigt overvægtige, og dig som bare ønsker at komme i form eller få mere livskvalitet. Så vi garanterer dig, at du får noget ud af dit forløb.

Alle vores onlineforløb er personlige og derfor er prisen også individuel. Den afhænger bl.a. af hvad dit mål er, hvad du har brug for af hjælp og forløbets længde. Udfyld vores kontaktformular – så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale og sammensætter et forløb der får dig i mål, samt giver dig en god pris.

NEJ – heldigvis! På din kostplan vil du kunne få mad som pizza, burger, lasagne, is og pandekager. Alt er selvfølgelig skræddersyet til dig, så du får den vildeste udvikling samtidig med, at du får noget lækker mad. Du kan nemt lave maden fra din kostplan til din familie og venner.

Det kan du tro. En gang om ugen har du faktisk en ”social dag”, hvor du ikke behøves at følge din kostplan og kan nyde lækker mad sammen med din familie og venner på fx en restaurant. Der er også plads til alkohol, og vi guider dig i hvordan du kan hygge dig til sociale arrangementer uden at de ødelægger din flotte udvikling.

Alle vores forløb er personlige og tilpasset til lige præcis dig. Vi snakker personligt med dig i den indledende samtale og kombineret med et detaljeret spørgeskema, skræddersyer vi både kostplan og træningsprogram ud fra en helkropsanalyse. Vi er med dig fra start til slut, og hos os er du ikke bare et nummer i rækken. Du er en del af teamet, og du har ubegrænset support 24/7.

Du har ubegrænset support 24/7 og kan altid kontakte os via chatten i din personlige app. Derudover får du personlige videobeskeder fra os ugentligt og feedback på din ugentlige formopdatering. Vi tilbyder også at ringe dig op til en motiverende snak under dit forløb, hvis du har behov for det.

Nej, vi tilpasser dit træningsprogram efter dig, dit mål og din hverdag. Så uanset om du er til fitness, hjemmetræning eller udendørs aktiviteter, laver vi et personligt træningsprogram. Vi tager derudover højde for hvor meget tid du har til træning, dit niveau og evt. skader, så du får et program, som giver resultater.

Vi tilpasser din personlige kostplan ud fra dine kostpræferencer. Så uanset om du er vegetar, veganer eller har en fødevareallergi, kan vi lave en lækker kostplan med retter, som du vil elske. Vi prøver så godt som muligt at få dine livretter på din kostplan. Derudover skræddersyer vi din kostplan efter dit madbudget, tid til madlavning og din daglidag.

Længden på dit forløb afhænger af hvad dit mål er, og hvor du står nu. I den gratis og uforpligtende indledende samtale, lærer vi dig at kende og sammensætter et realistisk forløb, som får dig i mål. Her bestemmer vi forløbets længde, som er forskellig fra person til person.

Vores internationale certificeringer.

ERROR in Widgets for Trustpilot Reviews plugin

You have to connect your business (trustpilot)!