Føler i, at i har prøvet alt?

Igennem de sidste 5 år har vi specialiseret os i at skabe vedholdende sunde og balancerede livsstilsændring.

Et team, 3 eksperter

Mød vores fertilitetsklient Randi.

Kost & Træning
Få hjælp af professionelle

Nicolaj Bach


Jeg er drevet af passion for at hjælpe mennesker med at lykkes med at komme lige derhen hvor de har det allerbedst, i og med sig selv.

Igennem min karriere har jeg i en årrække arbejdet som leder i større organisationer. Det har givet mig en uundværlig erfaring med fordre udvikle mennesker og skabe gunstige vilkår og betingelser, der muliggør, at de bliver i stand til at udnytte deres fulde potentiale og nå deres individuelle mål.

I 2018 tog jeg min grunduddannelse som ICI/ICC certificeret kognitiv coach med speciale i mentaltræning. Herefter arbejdede jeg som mentaltræner og livsstilscoach.

Efterfølgende har jeg opkvalificeret mine coaching kompetencer og er i dag uddannet og certificeret i: 

– Livsstilscoaching
– Mentaltræning
– Stresscoaching
– Teamcoaching

Efterfølgende har jeg gennemgået “Fitness Institute’s” uddannelser og er i dag udannet og internationalt certificeret:

– Fitnessinstruktør
– Personlig træner
– Kostvejleder.

Ved siden af mit arbejde her i Passion Performance, er jeg ved at færdiggøre min Master i Neuro Psykologisk Coaching, som uddanner mig til at forstå hjernes neurale processer, hvilket faciliterer at jeg er i stand til at videregive redskaber og ressourcer inden for ændringer af vaner og rutiner med henblik på at skabe en sund og balanceret livsstil.

Med en kæmpe passion for personlig udvikling og en lang faglig baggrund, er det lykkedes mig at hjælpe mennesker til et bedre liv med mere livskvalitet, hvilket altid har været min helt store passion her i livet.

Jeg elsker at arbejde med mennesker, og jeg elsker at kunne hjælpe andre med at rykke deres grænser og iagttage dem udvikle sig personligt, mentalt og fysisk.

Det giver mig en utrolig stor glæde, at kunne formidle værktøjer og ressourcer til at hjælpe mennesker med at opnå deres drømme.

Derfor er det med utrolig stor glæde og stolthed, at jeg via Passion Performance kan få lov til at kombinere mine kompetencer og mit arbejde med min største passion – nemlig mennesker der ønsker forandring.

Livsstilsvejledning

Maya Borchardt


Som klinisk diætist er jeg ekspert på ernæringsområdet. Jeg har gennem min tid på ernæring og sundhedsstudiets basisdel opbygget mig en bred faglig forståelse for ernæringsfysiologi, kost og sundhed i alle livets faser.

Foruden den grundlæggende uddannelse har jeg de sidste 1,5 år af mit studie specialiseret mig inden for området klinisk diætetik.

Denne specialisering har givet mig en omfattende viden omkring kosten i relation til sygdom og farmakologi, hvilket har gjort mig i stand til at vejlede inden for et bredt spektrum af kostrelaterede udfordringer.

I Passion performance hjælper jeg derfor vores klienter med alt fra vægttab og muskelopbygning til alverdens ernæringsrelaterede sygdomme.

Der florerer utrolig mange usande påstande om mad og sundhed rundt, og det kan være vanskeligt at skille myte fra fakta. Som fagperson inden for området, sætter jeg en ære i at arbejde ud fra en evidensbaseret tilgang, hvor pseudovidenskabelige kure og tilskud aldrig er en del af behandlingen.

Ernæringsvidenskab kan være utrolig komplekst, og derfor bestræber jeg mig på altid at sætte mig godt ind i den enkeltes situation for at kunne yde den bedste rådgivning.

Jeg arbejder med udgangspunkt i en helhedsbaseret tilgang til sundhed, hvor mine faglige kompetencer heldigvis komplimenteres rigtig godt af Thomas’ og Nicolajs fagområder. Derfor kan jeg med sikkerhed sige, at klienter hos os er fuldt ud mandsopdækkede i forhold til det kostmæssige, det træningsmæssige og det mentale hos Passion Performance.

Kost & Træning

Thomas Mayntzhusen


Jeg har gennem mit medicinstudie tilegnet mig et indgående og unikt kendskab til menneskekroppen, hvilket jeg i mit arbejde i Passion Performance, bruger på daglig basis. d. 24.06.22 er jeg officielt færdigudannet læge efter 7 lærerige år. 

Jeg har tidligere forsket i styrketræning ved Bispebjerg hospital og senere på Hvidovre idrætsmedicinsk afdeling. Forskningsarbejdet har givet mig en essentiel viden indenfor området, hvilket gør, at jeg i dag ved præcis hvordan menneskekroppen påvirkes og kan ændres via kost, træning og aktivitet.

Derudover er jeg EREPS internationalt certificeret personlig træner, fitnessinstruktør og kostvejleder.

Ved at kunne kombinere kompleks teori med erfaring fra mere end vores 1000 tidligere klienter, har jeg i dag en evne til formidle svær teoretisk viden på en letforståelig og simpel anvendelig måde, så det let kan implementeres i en almindelig dagligdag for vores skønne klienter. Dette giver vores klienter de bedst mulige vilkår og betingelser for at nå deres mål og få en sund krop, som de elsker.

Min høje faglighed og store erfaring med kroppen, gør at jeg i dag er i stand til at hjælpe med mange forskellige typer af udvikling.

Jeg hjælper vores klienter med alt fra livsstilssygdomme til eftergraviditets komplikationer og ganske almindelige vægttab- eller muskelopbygningsforløb.

Min altoverskyggende motivation er at hjælpe andre med at opnå deres mål, så de får deres drømmekrop og redskaberne til at vedligeholde eller forbedre den i deres bestræbelse på at få det liv og den livskvalitet, som gør dem glade.

Jeg elsker at se succesfulde transformationer, hvor folk skubber deres grænser, og ændrer livsstil ved at få et sundt forhold til kost, træning og generel aktivitet.

Jeg har i dag verdens fedeste arbejde, hvor jeg hjælper mennesker med at nå deres mål og få højere livskvalitet.

I samarbejde med en af landets førende fertilitetsklinikker har vi udarbejdet et unikt og personligt livsstilsforløb for par som ønsker de absolut bedste forudsætninger for at blive gravide, få en god og tryg graviditet og ikke mindst fødsel.

1. Hvad koster et forløb?

Vi tror på at mennesker er forskellige og derfor har vi ingen “One size fits all” forløb. 

Alle vores forløb er skræddersyet og udarbejdet personligt, af den grund er prisen også individuel.

Til gengæld har vi 3 forskellige forløbstyper, som sikrer at alle økonomisk har mulighed for at blive en del af vores forløb.

Der er stor forskel på hvor kompleks og hvor stort et ansvar det er for os at hjælpe hver enkelt af vores klienter, da det bl.a. afhænger af udgangspunkt, eventuelle skader/helbred, behov, ønsker, forløbstype, forløbslængde mv.

BONUS: Er du medlem af sygesikring Danmark, kan du få et tilskud på 1600,- til de fleste af vores forløb, uafhængigt af hvilke tilskudsgruppe du er i.

Udfyld vores kontaktformular – så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale og sammensætter et forløb der får dig i mål, samt giver dig et godt tilbud.

 

2. Hvad får jeg ud af forløbet?

Vi har RESULTATGARANTI.
Det er altid farligt at love garantier, men med mere end 5 år i branchen, 12 års uddannelse og flere hundrede transformation bag os, er vi ikke i tvivl.

Vores evidensbaserede koncept er bygget på nyeste forskning indenfor kost, træning, vaner og mindset. Samtidig har vi samlet data fra mere end tusinde klienter igennem tiden, som gør at vi i dag ved præcis hvad virker og hvad der bestemt ikke virker.

Vigtigst af alt er dog, at vi møder vores klienter i øjenhøjde, lige præcis der hvor de er, lige nu. Vi skaber individuelle forløb med udgangspunkt i hver enkelt klient.

Derfor garanterer vi at vores klienter når den aftalte målsætning via vores forløb, når de følger vores planer.

NICE TO KNOW: En undersøgelse fra 2020 med mere end 300 klienter, viste at over 94% af vores klienter nåede deres målsætning, eller fik et resultat som var endnu bedre.

Desuden bibeholdt eller forbedrede mere end 92% vores klienter deres resultat, efter at deres forløb var slut.

 

3. Er det dyrt at være i et forløb?

Nej tværtimod!
Vi har 3 forskellige forløbstyper, som sikrer at alle økonomisk kan blive en del af vores forløb.

Faktisk visen en undersøgelse fra 2020 med mere end 300 klienter, at en klinet hos os i gennemsnit sparede mellem 500,- og 1000,- kroner på deres madbudget om måneden.

Jo flere i husstanden, jo større madbudget, jo større var besparelsen. 

NICE TO KNOW: Ifølge “Danmarks statistik” bruger en gennemsnitlig husstand ca. 1500,- kroner om måneden på fastfood, cafe-/resturantbesøg. For en brøkdel af den pris, kan du få dit drømmeresultat og en vedvarende livsstilsændring. Husk på at den bedste investering, er en investering i dig selv.

Udfyld vores kontaktformular – så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale og sammensætter et forløb der får dig i mål, samt giver dig et godt tilbud.